Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Καλή Πρωτομαγιά!!!

Τί κάνετε φιλαράκια;
Τον πιάσατε το Μάη; Φτιάξατε το στεφάνι σας;
Είμαστε πολύ τυχεροί 1ον γιατί έχει πολύ ωραία μέρα και 2ον γιατί απέναντι από το σπίτι μας έχουμε ένα τεράστιο πάρκο γεμάτο με λουλούδια!!! Τα παιδιά και τα σκυλιά εξουθενώθηκαν στο τρέξιμο ενώ εγώ με τη μαμά μου φτιάχναμε το στεφάνι.
Ομολογώ ότι με εξέπληξε με την δεξιοτεχνία που έπλεξε τη βάση για το στεφάνι. Δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου σύρμα και τα λουλούδια είναι πλεγμένα μεταξύ τους. Κλωστή χρησιμοποιήσαμε μόνο σε δύο σημεία για να το σταθεροποιήσουμε!
   
Εντάξει, βοήθησαν και λίγο οι μικροί βοηθοί, όταν δεν κρυβόντουσαν μέσα στα χόρτα ή δεν σκαρφάλωναν όπου έβρισκαν!Καλό μήνα σε όλους!!!6 σχόλια :

 1. Καλημέρα και καλό μήνα!! πάρκο εννοείς τον Ασύρματο να υποθεσω; πρέπει να τον ξανα επισκεφτώ γιατί πάνε χρόνια από την τελευταια φορά και τότε είχε τα χάλια του! να μαζευτουμε να πάμε να γνωριστούμε επιτέλους! καταπληκτικά τα στεφανάκια, εμείς σήμερα προτιμήσαμε θαλασσίτσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό μήνα! Ναι τον Ασύρματο εννοώ, ακόμη έχει τα χάλια του,μη φανταστείς! Το μόνο καλό είναι το πάρκο κυκλοφοριακης αγωγής! Εννοείται πως θα συναντηθούμε.

   Διαγραφή
 2. Όμορφο το στεφάνι
  Καλό μήνα
  Φιλακια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπέροχες οι φωτογραφίες και το στεφάνι! Καλό μήνα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips