Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Το πάρτυ με θέμα "Monster High" της Μαρκέλλας

Γειά σας φίλοι μας!
Σήμερα είπα να σας δείξω μερικά από τα πάρτυ των ζουζουνιών μας!
Στις 2/10/14 η πρωτότοκή μας έγινε 7 χρονών και ζήτησε από τη μαμά να της οργανώσει ένα πάρτυ με θέμα τις αγαπημένες της κούκλες Monster High.
Αν και δεν τους έχω και ιδιαίτερη αδυναμία γιατί τις θεωρώ τρομακτικές (θεωρώ πως οι κούκλες πρέπει να έχουν κάτι το παραμυθένιο) ,για ακόμη μία φορά δε μπόρεσα να της χαλάσω χατήρι! Σήκωσα λοιπόν τα μανίκια μου και άρχισα να δημιουργώ!

Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα αντί να μοιράσω δωράκια στα παιδιά με τον κλασσικό τρόπο, να τα βάλω μέσα σε μία πινιάτα μαζί με μπαλόνια και γλυκιές λιχουδιές. Τα παιδάκια ενθουσιάστηκαν!!!
Επειδή φοβήθηκα να τους δώσω ξύλο να τη σπάσουν γιατί σίγουρα θα είχαμε κάποιο ατύχημα, την έφτιαξα με κορδελίτσες. Έτσι τα παιδάκια μπήκαν στη σειρά και τραβούσαν τις κορδελίτσες μέχρι να ανοίξει και να ξεχυθούν τα καλούδια στο πάτωμα!


Ο μπουφές μας είχε αλμυρές και γλυκιές γεύσεις. Παρήγγειλα πιατάκια,ποτηράκια και τραπεζομάντηλα σχετικά με το θέμα μας και για τον τοίχο έφτιαξα ένα μπάνερ που έγραφε Happy Birthday Markella, με τη βοήθεια της φίλης μου Ράνιας που μου έκοψε τις νεκροκεφαλές και τα γράμματα!
Δεν έχω φωτογραφία του προσκλητηρίου αλλά ήταν σαν τις νεκροκεφαλές που φαίνονται στο βάθος σε στικάκι με ασορτί κορδελίτσες.



Το βιβλίο ευχών μας


Και η τούρτα μας...
Έσκασα εκείνη τη μέρα, όπως μου έσκασε παντού και η ζαχαρόπαστα, αλλά όπως είπε μια φίλη και μου έφτιαξε τη διάθεση,δε χωρούσε την τόση αγάπη με την οποία την έφτιαξα!

Είχαμε φέρει και μια κοπέλα που έπαιξε με τα παιδιά (και τους μεγάλους) και τους έκανε facepainting καθώς και φωτογράφο, κι έτσι δε χρειάστηκε να τρέχω σαν την τρελή με μία μηχανή στο χέρι!

Και του χρόνου καρδούλα μου!!!



3 σχόλια :

  1. Καλορίζικο το νέο blog, μου αρέσει τρελά! Όσο για το πάρτυ υπέροχο, αν και θα συμφωνήσω μαζί σου οτι δεν τρελαίνομαι για τις συγκεκριμένες κούκλες!
    Αθηνά
    Craftaholic.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικά όλα! Όπως είπες κι εμένα δεν ειναι το καλύτερο μου το θέμα αλλά παιδιά ειναι και δεν μπορούμε να τους χαλάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips